Kumpulan Pribahasa (Babasan-Paribasa) Sunda

Saung


A SelectShow

B SelectShow

C SelectShow

D SelectShow

E SelectShow

G SelectShow

H SelectShow

I SelectShow

J SelectShow

K SelectShow

L SelectShow

M SelectShow

N SelectShow

O SelectShow

P SelectShow

R SelectShow

S SelectShow

T SelectShow

U SelectShow

W SelectShow



Related Post :



118 Responses to Kumpulan Pribahasa (Babasan-Paribasa) Sunda

  1. Ulah Euy says:

    Hatur nuhun a, manfaat pisan, ijin copas nya a

  2. destya joongie says:

    makasih kang !
    melengkapi tugas:)

  3. Rizki says:

    Tah kuring milu jadi pangrojong

  4. vegi says:

    bagus juga , tp kurang lengkap !!
    bwt ngelangkapi tugas

  5. Teddy says:

    Hatur nuhun pisan juragan.

  6. egi says:

    arigato
    nuhun pisan kang tugas lanceuk abdi jadi beres ^.^

  7. Azhar says:

    nuhun pisan kang,
    abdi aya tugas basa sunda :D

  8. Fahriah says:

    hatur nuhun pisan Kang…Mugi berkah amiin

  9. ian says:

    hatur nuhun

  10. RUNI says:

    upami leuleus awak hartosna naon?

  11. Mahina says:

    Hatur nuhun, tapi kalau bisa ada artinya dlm bahasa Indonesia. saya suka dgn papatah sunda, tp nggak terlalu ngerti dengan artinya.

  12. dzikri says:

    hatur nuhun manawi abi kasar abi urang tasik sok we namun nu resep ka abi daptar we ka daerah tasik ciamis bandung bogor banten

  13. legina says:

    hahaahhah aku punya banyak pr tpi pada susah?
    :)

  14. rafi says:

    hatur nuhun pisan kang….
    kapake ku abdi

  15. Ricky says:

    “Jauh dijugjug Anggang disorang”

  16. Ricky says:

    “batu turun, keusik naek”.nu nawarkeun turun harga, anu ditawaran naekeun harga.(perkara jual beli)

  17. deni gandok says:

    Neda Widi kanu kagungan ieu artikel, wireh sim kuring ngopi paste materi ieu mugi cukup lumur jembar sih hapunten….

  18. dinda says:

    izin donlod sister/brother

  19. Acep Redy says:

    aduh…hatur nuhun pisan..

  20. Baehaki says:

    Kang punten, upami maksad tina kecap “BEUNGHAR HATE” teh naun nya ?
    Punten kang hoyong terang maksadna. .

    • kips says:

      Kirata wae nya, kirang terang hartos saleresna mah (doh)
      Beunghar hate sami sareng jembar hate, hal tsb biasanya terkait dengan lebih mementingkan kebaikan kondisi pihak lain daripada dirinya sendiri. Atau bisa juga dikaitkan dengan kondisi dapat menerima kekalahan dengan baik (ikhlas).
      Punten pisan upami lepat (blush)

  21. ekekers says:

    Nuhun pisan kang
    Ngabantos pisan kangge tugas simkuring

  22. salsa says:

    gak lengkap nih

  23. raka says:

    hatur nuhun nya

  24. […] kipsaint.com Share this:Like this:SukaBe the first to like this. Tags: Babasan, Bahasa Sunda, Paribasa. […]

  25. jaloe says:

    wilujeng tepang Kang. sakantengan nyuhungkeun widi kanggo posting ulang artikel na.
    hatur nuhun sateuacanna. Salam baktos, Kang.

  26. Cik Dulur,
    ari harti nyiwit kulit kabawa daging,
    naon tah? Poho deui.

    • kips says:

      Panginten maksadna “nyiwit kulit kabawa daging” nya, nu hartos kirang langkungna nyandak sakedik tapi kagungan untung nu lumayan ageung. Punten bilih kirang ngenaan :-D

  27. Asep Eka Nugraha says:

    Kang… punten ari hartosna “Nyusuk Bendung Ngepung Maung Raja Kedah Kapundayan” hatur nuhun

  28. Ncos Yuda says:

    nuhun pisan babasan sunda kanggo ananda tercinta..

  29. Muhammad alday says:

    Itu Pribahasany Udh Sekaliann Artiny yy Kang…???

  30. Muhammad alday says:

    Blsny Gc ush Pake Bhs Sunda yy #gcNgerti

  31. iping says:

    rebu nuhun laksaketi kabingahan…. nyuhunkeun widi kanggo ngopi…. rumaos titi kuharti tuna ku pangabisa…muga teu jati kasilih kujunti lengit ciri tinggal cara ku ayana ieu aosan… sakali deui nyuhunkeun widi…

  32. diko says:

    kurang lengkap nih babasan nya sama paribasa nya

  33. Ahmad Muhyidin says:

    like

  34. lela says:

    nyuhunkeun ijin kangge nyalin nya kangge diajar bahasa sunda

  35. Abdul Rosyid says:

    izin copas gan .. :)

  36. Anna says:

    Hatur nuhun..

  37. Aslina keren pisan…
    salut sm yg buat

  38. riza naqriz says:

    kang bade tumaros ari hujan cipanon , sareng jalma masagi hartos na naon ?

    • kips says:

      Hehe.. janten isin dumeh abdi mah sanes manukna :-D
      Manawi teu lepat ieu mah, hujan cipanon teh nyurucudna cai panon seueur jalmi balukar tina saking sedihna atanapi saking bagjana mayunan hiji kajadian.
      Jalma masagi kirang-langkungna jalmi nu tos mampu sagala rupi, jembar banda tur wegud pangaweruh alias kaya dan berilmu.
      Hapunten bilih kirang ngenaan kana hartos nu saleresna (blush)

  39. agung saepulloh says:

    Ass’ sampurasun ,,,,, bde tumaros ??
    Dupi hartos na bulan sogo bulan naodt nya ??

  40. ade rohana says:

    paribasa sunda ulah pagigir gigir calik..

  41. andrian says:

    nuhun pisan kang,tugas abi tos rengse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>